Canal de fotos

7/7/15

Ple de cartipàs

Ahir va tenir lloc el ple de cartipàs de l'Ajuntament de Tavèrnoles amb l'assistència dels set regidors i la presència de dues persones com a públic.

En aquest ple es va donar compte de les resolucions de delegacions de les regidories a Paquita Clarà (1a tinent d'alcalde, tresorera, Hisenda, Benestar Social, Cultura, Sanitat i Salut Públcia), Dani Crous (Noves Tecnologies, Joventut i Promoció Econòmica), Pius Dòniga (Medi Ambient, Esports i Protecció Civil), Pep Garriga (Participació Ciutadana, Turisme i Boscos), Judit Fàbregas (Lleure) i Joan Roura (Pagesia i Camins Rurals).

Va aprovar-se per unanimitat la periodicitat trimestral dels plens ordinaris que es celebraran el quart dilluns dels mesos de març, juny, setembre i desembre. Així com també la constitució dels tres grups municipals, CiU, TAV i ERC, que rebran una aprotació econòmica mensual de 15 euros per regidor electe i 20 euros per grup. El Ple va aprovar les següents retribucions brutes als càrrecs electes: Carles Banús: 12.398,76 €/any; Paquita Clarà: 2.000 €/any; Dani Crous: 1.500 €/any; Pius Dòniga: 1.500 €/any; Pep Garriga: 1.500 €/any; Judit Fàbregas: 1.500 €/any i Joan Roura: 1.500 €/any.

Com a representats als diferents òrgans col·legiats va acordar-se que aquests fossin: a Localret en Dani Crous; al Consorci del Ter en Pius Dòniga; al Consorci d'Osona de Serveis Socials la Paquita Clarà; al Consorci d'Espais Naturals Guilleries-Savasona en Carles Banús i Joan Roura; a Osona Turisme en Pep Garriga; a l'AMI en Carles Banús i al Consell Assessor de Joventut del Consell Comarcal d'Osona en Dani Crous.

També va aprovar-se la constitució de la Comissió Especial de Comptes formada per Carles Banús, Paquita Clarà, Pep Garriga i Joan Roura, i va modificar-se la Comissió Municipal de Delimitació Territorial que passa a estar formada per Carles Banús, Lluís Xandri, Manel Alcubierre, Pep Garriga i Joan Roura.

Per acabar el Ple va aprovar per unanimitat la modificació de la plantilla de personal de l'Ajuntament de Tavèrnoles per crear la plaça d'arquitecte, i la modificació del pressupost municipal en la modalitat de suplement de crèdit i transferència entre partides per un import de 9.620 euros.

Comparteix-ho