Canal de fotos

Qui sóc?Vaig néixer l'any 1973 i, exceptuant les meves èpoques barcelonines d'estudi, he viscut sempre a Tavèrnoles. Sóc enginyer de telecomunicacions i treballo com a tal per compte propi; actualment també sóc tutor d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicacions i del Grau en Tecnologies de Telecomunicació a la UOC. La meva vida laboral, però, ha passat per llocs tan variats com ara una bugaderia, un escorxador o una botiga de telèfons mòbils.

Pel que fa a la meva vessant política l’any 2007 em vaig estrenar presentant-me com a cap de llista de CiU a Tavèrnoles. Durant els següents 4 anys vaig ser regidor de noves tecnologies i participació ciutadana a Tavèrnoles i vaig ser també conseller comarcal de comunicació i noves tecnologies al Consell Comarcal d’Osona.

Després de les eleccions municipals del 2011 he esdevingut alcalde del municipi de Tavèrnoles per CiU i ho continuo compaginant amb la delegació de l’àrea de comunicació i noves tecnologies al Consell Comarcal d’Osona.

Sóc aficionat al 2.0 i he estat un dels impulsors de la comunitat blocaire Osonosfera. Durant les eleccions al Parlament de Catalunya del 2010 vaig ser el responsable de la campanya 2.0 de Convergència i Unió a la comarca d’Osona.

Comparteix-ho