Canal de fotos

29/4/15

Ple ordinari d'abril

Dilluns al vespre va tenir lloc el darrer ple ordinari de la legislatura, amb l'assistència dels 7 regidors i la presència de 3 persones com a públic.

El ple va iniciar-se donant compte de les resolucions dictades des del darrer ple, de l'estat d'execució del pressupost i també es va donar compte de la liquidació del pressupost corresponent a l'any 2014 que es va tancar amb un romanent de 195.689 €.

El següent punt de l'ordre del dia va ser l'aprovació del text refós del POUM; punt que es va aprovar amb els vots favorables de CiU i ERC, mentre que per part del TAV hi ha haver dues abstencions i un vot en contra. Amb aquesta aprovació resta només la resolució per part del Director General d'Urbanisme i la publicació al DOGC per deixar el POUM aprovat de forma definitiva.

Posteriorment es va aprovar el sorteig i designació dels membres de la mesa electoral pel proper 24 de maig. El següent punt era aprovar la proposta de la Núria Masramon com a nova Jutgessa de Pau de Tavèrnoles, que va tenir el suport de CiU i ERC, mentre que el TAV va abstenir-se. També es va aprovar el conveni amb el Consell Comarcal per a la direcció tècnica de l'obra del col·lector d'aigües residuals a la zona de les piscines; l'import del conveni és de 4.250 €.

Els dos darrers punts de l'ordre del dia van ser aprovar l'acceptació de la cessió onerosa de 63,87 m2 de terreny al C. Montseny que permet donar l'amplada uniforme de 8 metres al llarg de tot el carrer; aquesta acceptació, valorada en 10.654 €, va comptar amb el suport de CiU i ERC, mentre que el TAV va abstenir-se. Finalment es va aprovar el pagament de la paga extra corresponent al desembre del 2012 al personal de l'ajuntament.

El ple va finalitzar amb una declaració institucional, a petició de l'AMPA de l'Institut de Calldetenes, rebutjant la LOMCE.

Comparteix-ho