Canal de fotos

20/4/15

Un bon equip

La Paquita Clarà, en Dani Crous, en Pius Dòniga, en Xevi Serra, en Jordi Vila i en Quico Gibert són els 6 noms que tindré al costat a la llista de Convergència i Unió aquestes properes eleccions municipals del 24 de maig. Com a suplents ens hi acompanyaran la Laura Masferrer, en Jordi Alcubierre i en Gerard Cobo.

Persones amb moltes ganes de continuar fent coses per Tavèrnoles, implicats en els projectes que hem dut a terme aquests 4 anys i sobretot amb solvència contrastada.

Tots i cadascun d'ells han estat fonamentals per afrontar els reptes que se'ns han presentat durant la legislatura que ara acaba. Personalment m'enorgulleix que vulguin renovar el seu compromís amb el poble i al mateix temps em fa molta il·lusió haver pogut incorporar-hi cares noves. Són, sense cap mena de dubte, un molt bon equip.

Però no és només amb aquesta llista de persones amb la que s'ha de comptar per continuar fent Tavèrnoles, sinó que ens calen tots els veïns del poble per sumar esforços i aconseguir els petits reptes, i fins i tot aquells més grans, que col·lectivament ens puguem plantejar.

Comparteix-ho