Canal de fotos

2/6/09

Ple ordinari de juny

Ahir vam tenir el ple ordinari corresponent al mes de juny, amb l'assistència dels set regidors i sense ningú de públic. Entre els punts de l'ordre del dia hi havia l'acord de sol·licitud de subvencions a la Generalitat per redactar el catàleg de masies del POUM, i al Consell Comarcal per organitzar actes culturals i esportius al municipi; i l'acord d'acceptar al subvenció de 2000 euros de la Diputació de Barcelona destinats a ajuts d'urgència socials a les famílies; d'aquesta subvenció 200 euros van destinats al banc d'aliments d'Osona. També es va aprovar demanar un crèdit de 20031,73 euros per cobrir part del procés de redacció del POUM.

Un altre punt de l'ordre del dia feia referència a l'aprovació del projecte de rehabilitació de la Casa Nova Claveras (La Cadena), que es tramet a la Comissió d'Urbanisme després de no haver rebut al·legacions durant el període d'exposició pública. També és van nomenar els membres de la Junta de Govern de la Comissió de Festes; d'acord amb els estatuts de la Comissió de Festes la presidència recau en la regidoria de cultura (Marta Sala), i ahir es va aprovar que la resta de membres serien: en Pere Vila com a vicepresident, i la Núria Dachs, laMònica Serrabassa, l'Aina Fabregó i la Laia Feixas com a vocals. Com a darrer punt de l'ordre del dia es va aprovar la incorporació de l'ajuntament al Pacte Territorial pel Desenvolupament Econòmic Osona Centre amb l'objectiu d'aplicar estratègies comunes de desenvolupament econòmic.

Finalment, i com a punt sobrevingut, es va acordar l'adhesió al Ciucuit d'Espectacles Professionals de l'Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona per tal de promocionar el ja imminent Festival de Música de Tavèrnoles.

Comparteix-ho