Canal de fotos

29/5/09

A 2 anys vista

Mirant enrere, dimecres va fer dos anys justos (27 de maig) de les darreres eleccions municipals. Mirant endavant, avui falten dos anys justos (29 de maig) per a les properes eleccions municipals. Ens trobem, doncs, en dates propícies per fer avaluacions de les tasques portades a terme dintre dels ajuntaments i també per validar les perspectives futures cara a la segona part de la legislatura. Crec que a Tavèrnoles no hem de ser menys. Veníem d'una època bastant fosca pel què fa a convivència i pluralitat, i fa dos anys els dos grups municipals (ERC i CiU) vam escollir l'opció de govern unitari. Una opció que podria considerar-se arriscada, però alhora valenta i on tots teníem molt per aportar-hi.

És cert que durant aquests dos anys de feina se n'ha fet, però també ho és que encara en queda molta per fer: només cal repassar el Pla d'Actuació Municipal per comprovar-ho. És per això que com a equip de govern no podem defallir, i continuar aportant tot allò que ens sigui possible per tirar endavant els projectes pendents. I tot plegat deixant de banda colors i partidismes; perquè així es va decidir en l'acord de govern unitari, però sobretot perquè és l'única manera de treballar com cal per Tavèrnoles.

En el seu moment vam ser valents a l'hora d'apostar pel govern unitari i ara, a mitja legislatura, ens toca ser valents per avaluar què s'ha fet i quines coses cal millorar per continuar mirant endavant amb garanties.

3 comentaris:

Hola Carles, l'esforç del dia a dia segur que al final té la seva recompensa.

Gràcies Raül,
Així ho esperem, i que els resultats siguin el més satisfactoris possible. Com bé diuen, les properes eleccions comencen a guanyar-se el dia següent de les darreres

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Comparteix-ho