Canal de fotos

19/6/09

De Tavèrnoles a Taradell

I és que amb un any Déu n'hi dó les coses que han passat relacionades amb l'Osonosfera. Des de la inauguració del portal a Tavèrnoles el juny de l'any passat s'han donat d'alta més de 100 nous blocs (i encara en queden alguns per incorporar-s'hi). I precisament aquest elevat moviment de la comunitat blocaire ha fet que les darreres setmanes el portal no acabés de funcionar tal i com seria desitjable.

També durant aquest darrer any hem estat presents a les dues edicions de l'e-week organitzant uns tallers de blocs i eines 2.0 (primer, segon) amb l'objectiu de resoldre aquells dubtes que massa sovint es presenten quan t'endinses en la cultura 2.0 i també per poder difondre l'ús dels blocs d'una manera més presencial.

És cert que els darrers mesos s'ha frenat una mica tot el boom blocaire, i en contrapartida ha augment l'ús del microblogging (amb el twitter al capdavant). Personalment crec que twitter i bloc són perfectament compatibles: el primer et permet comunicar amb una immediatesa impressionant; amb el segon pots aprofundir d'altres aspectes que seria impossible de fer amb només els 140 caràcters del twitter. És tracta, per tant, de trobar l'encaix entre les dues eines.... i tot plegat sense oblidar el facebook. Buffff!!

Parlant de tot plegat, ens veiem aquest vespre a Taradell, a la segona trobada blocaire d'Osona.

P.D.: foto de la roda de premsa feta dimarts passat. Gentilesa d'en Marc Riera.

Comparteix-ho