Canal de fotos

23/6/09

Sobre la segona trobada d'osonosfèrics

Reconec que amb un cert retard em disposo a fer el comentari de la segona trobada de l'Osonosfera a Taradell. I per culpa d'aquest retard en el meu escrit veig que està ja tot pràcticament dit, i s'en pot trobar un bon recull en el post d'en Josep Comajoan. Però un parell d'aportacions més encara em veig en cor de fer-hi; dos apunts merament anecdòtics, però que aquí els deixo anar.

El primer és la relació entre l'Osonosfera i les tempestes d'estiu, i que fins i tot en Saül Gordillo s'hi va referir en la seva intervenció. L'any passat a Tavèrnoles ja vam tenir un fort xàfec abans de començar la trobada. Aquest any hem tingut tempesta abans, durant i després de l'acte (amanit amb una forta pedregada a l'hora d'anar al sopar). Proposo un lema per a la propera trobada: "contra la sequera, la trobada de l'Osonosfera".

El segon apunt que vull destacar de la trobada fa referència a la targeta personal que va ensenyar-nos la Trina Milan. Una targeta de presentació on les dades personals que hi apareixien eren: telèfon mòbil; correu electrònic; usuari a twitter; usuari a facebook; usuari a linkedin; usuari a xing; i un codi QR amb la informació relativa a la persona. És clar, l'encarregat de la imprempta es va estranyar perquè amb aquell model de targeta el client no podria rebre cartes (i suposo que tampoc faxos). Tot avenç comporta canvis en els hàbits, i amb les noves tecnologies no podria ser d'una altra manera.

Gràcies a tots plegats (Trina, Saül, Josep, assistents i twittaires participants) per il·lustrar-nos.

2 comentaris:

Carles,
un plaer haver compartit amb vosaltres la trobada, amb pluja i tot, va ser molt agradable..espero retrobar-vos en altres ocasions
salutacions

Trina,
El plaer va ser nostre de poder comptar amb les vostres explicacions.
Fins a la propera
Salutacions

Comparteix-ho