Canal de fotos

11/4/15

Renovar el compromís

Acostuma a passar que a partir de mitja legislatura la gent et comença a demanar si et tornaràs a presentar per alcalde. Normalment jo tenia per resposta que aquesta decisió no depenia només de mi, que encara faltava molt temps per a les propores eleccions i sobretot que encara hi havia feina per fer abans de pensar en si s'optava o no a la reelecció.

Però els dies passen i un cop el grup està d'acord en tornar-se a presentar i que jo en torni a ser el cap de llista arriba el moment de donar el tret de sortida a aquest espai de temps que es coneix com a pre-campanya.

I aquest dia va ser dijous passat, on vam organitzar un acte de presentació de candidat a l'alcaldia de Tavèrnoles i que al mateix temps va servir per passar comptes amb el veïns de la feina feta durant aquests darrers 4 anys. Explicar què s'ha fet, i sobretot perquè s'ha fet, és una de les bases de la transparència ben entesa i ha estat una de les nostres màximes d'aquest mandat.

La introducció de l'acte va anar a càrrec de la bona amiga, i alcaldessa de St. Quirze de Besora, Rosa Vestit. Unes paraules càlides i sempre sinceres de la Rosa que em van ajudar a afrontar els gairebé 30 minuts de xerrada on primerament vaig fer un repàs a la feina feta, agraïnt als regidors i a la resta del grup la implicació en aquesta tasca, i posteriorment vaig exposar quins seran els nostres compromisos durant els propers 4 anys. Uns compromisos que es desenvoluparan a través del programa electoral i que es centren en sis aspectes: el compromís amb les persones, amb Tavèrnoles, amb el bon govern, amb el desenvolupament sostenible, amb la independència i amb tu. I aquests compromisos van acompanyats del lema de camapanya "Amb tu continuem fent Tavèrnoles".

Per acabar l'acte i com a recolzament de la meva candidatura va intervenir el conseller de Presidència, Francesc Homs. La veritat és que un membre del govern de la Generalitat pugui venir a Tavèrnoles a posar en valor la feina feta sempre enorgulleix, i si m'ho permeteu em quedo amb aquestes paraules del conseller: "La teva explicació és vitamina contra els tòpics negatius del que s’explica sobre la política. El que tu has fet és un exemple d’humilitat, proximitat i sentit comú".

Fotografies de l'acte fetes per en Jordi Vila.

Comparteix-ho