Canal de fotos

24/2/15

Ple ordinari de febrer

Ahir al vespre va tenir lloc el ple ordinari corresponent al mes de febrer amb l'assistència dels 7 regidors i la presència de 2 persones al públic.

Els primers punts de l'ordre del dia van ser el donar compte de les resolucions decretades des del darrer ple, i de l'estat d'execució del pressupost a data 31 de desembre de 2014. També es va donar compte de l'informe trimestral de morositat, així com del període mitjà de pagament a proveïdors que és de -20,15 dies.

La resta de punts de l'ordre del dia van aprovar-se tots per unanimitat; així es va adjudicar l'obra del Tram de col·lector d'aigües residuals a la Zona de les Piscines del Roquet a l'empresa Arenes i Graves Castellot, SA, per un import total de 62.730,14 €; també es va aprovar el compte de Gestió Recaptatòria de Tavèrnoles.

Els dos darrers punts de l'ordre del dia van ser l'aprovació de la convocatòria de subvencions destinades a l'arranjament de camins rurals, amb una partida pressupostària de 6.500€, i la modificació dels estatuts del consorci LOCALRET.

Comparteix-ho