Canal de fotos

19/5/15

La presentació d'un equip i unes propostes per Tavèrnoles

Ahir al vespre vam tenir l'acte oficial de campanya de la llista de CiU a Tavèrnoles, que va aplegar més d'una quarantena de persones al Centre Cívic.

Va ser un acte on el protagonisme va anar a càrrec dels membres de la llista, on cadascun d'ells va explicar les diferents propostes del nostre programa electoral. És un honor encapçalar aquest equip que, un cop més, va demostrar que estem del tot preparats per continuar treballant per Tavèrnoles.

La Paquita Clarà va parlar de les persones; en Dani Crous de participació i implicació; en Pius Dòniga de cultura i esports; en Xavier Serra de territori; en Jordi Vila del món rural, la pagesia i els camins; i finalment en Quico Gibert de l'entorn natural i el turisme. Tot això sense perdre de vista el motiu principal de qualsevol proposta; que tot allò que fem ha de tenir un retorn directe en les persones de Tavèrnoles.

Ahir de bell nou ens vam refermar en els 6 compromisos que adquirim públicament. El compromís amb les persones, amb Tavèrnoles, amb el bon govern, amb el desenvolupament sostenible, amb la independència i amb tu.

Aquestes últimes setmanes l'activitat de campanya s'ha intensificat, tot i estar els darrers 4 anys en contacte constant amb les persones del municipi, el porta a porta ajuda a intensificar-lo. Entrar a casa els veïns i asseure-s'hi a xerrar et permet copsar d'una manera molt sincera les preocupacions de cadascun d'ells. Sens dubte és una de les millors sensacions que un pot experimentar quan està al servei dels altres; i això ja no ens ho treu ningú.

Comparteix-ho