Canal de fotos

27/5/15

114 vegades gràcies!

Un cop passades unes hores (o dies) prudencials des de la jornada electoral, és moment de valorar els resultats obtinguts a Tavèrnoles, tot deixant reposar les sensacions del primer moment que potser podrien enterbolir una valoració inicial feta a cop calent.

Abans que res cal agrair als 216 veïns de Tavèrnoles que van anar a votar el diumenge 24 de maig. La participació va ser d'aquelles a les que estem acostumats en les eleccions municipals, entre un 85% i 90%, fet que constata l'interès en la política municipal al poble.

Els resultats de les eleccions posen de manifest la revalidació de la llista de CiU com a més votada a Tavèrnoles, aquest cop 1 de cada 2 veïns del municipi va donar-nos suport, assolint un percentatge proper al 54% dels vots, fet que marca un màxim en les eleccions municipals de Tavèrnoles. Si hi afegim que enguany tornaven a presentar-s'hi tres partits polítics, crec que la primera valoració que hem de fer-ne és el que els números són excepcionals. Si bé és cert que durant el porta a porta de la campanya ja havíem detectat mostres de suport i de validació de la feina feta, no enganyo a ningú si dic que obtenir 114 vots no entrava dintre les expectatives que el nostre grup tenia.

Per tot això 114 vegades gràcies! Gràcies per permetre'ns renovar el compromís amb les persones i el poble de Tavèrnoles. Personalment m'agrada prendre-m'ho com un reconeixement a la feina feta però també com un repte, encara amb més rellevància, cara als propers 4 anys. Confio que tots plegats serem valedors de la confiança que els veïns ens han atorgat, fent vàlid el nostre lema de campanya "Amb tu continuem fent Tavèrnoles"; per part dels regidors i del grup de CiU no quedarà pas.


Comparteix-ho