Canal de fotos

28/8/08

De retorn

Després de les necessitades vacances d’estiu, reprenc les anotacions al bloc.

Les vacances: bé, gràcies. Això de canviar d’aires i d’hàbits sempre ajuda a desconnectar, primer pel Solsonès i després per Menorca. En la fotografia que il•lustra aquest post es pot veure la lluna plena apareixent darrera la muntanya de Busa, a Sant Llorenç de Morunys.

Malgrat tot he tingut una mica de temps per pensar en tasques futures que vindran per Tavèrnoles i per respondre algunes preguntes que em van fer la gent de Ràdio Manlleu sobre la subvenció que ens ha concedit la Generalitat per desenvolupar el procés participatiu de la redacció del POUM.

A la tornada, però, em vaig trobar que una pujada de tensió elèctrica havia fotut enlaire alguns aparells electrònics de casa: el router de ADSL, els telèfons inalàmbrics, el descodificador de TDT i la cafetera. Podria haver estat pitjor, però en faltar-te aquests aparells t’adones de la necessitat que et creen. Per tant porto gairebé dos dies trucant als diferents serveis tècnics i a l’assegurança, que curiosament tot són números 902 (i aquests no entren dintre de les trucades gratuïtes que ofereix telefònica en els seus packs).

6 comentaris:

Carles,
tornar és dur i més si et trobes així...ànims i força que els aparells sempre tornen ;-)

Hola Carles,

Des del mes de juny en que l'Iñaki em va convidar a la trobada d'Osonosfera, he anat seguint les vostres activitats i llegint alguns blogs.
Trobo una molt bona idea aquesta iniciativa de posar en contacte els blocaires osonencs. Si feu alguna altre activitat m'agradarà participar, ja que en aqueslla ocasió no va estar possible.

Sento lo del llamp traïdor,que ha fet força malvestats.

Cordialment,

Montse (blog ESPLAI)

Montse,

De moment s'està estudiant la possibilitat de fer algun acte més de l'osonosfera dintre de les jornades de l'e-week a Vic, la primera setmana de novembre

Espero que la reentré et sigui lleu. I que no et cansis de reclamar. Amb telefònica cal tenir paciència de sant varó. Sort que la xamuscada ha estat només aquesta. Salut!

Trina i Dessmond,

Gràcies pels ànims. El què més toca els nassos és que algunes de les reparacions són gairebé tan cares com els aparells nous. A veure què n'opina l'assegurança

iep, et vaig veure tornant de Menorca!

Comparteix-ho