Canal de fotos

3/9/08

Dubtes osonosfèrics

Entre els actes de l’e-week d’enguany hi haurà un espai dedicat a l’osonosfera, que consistirà en un taller obert dedicat a blocs i eines 2.0. Mentre es va preparant la jornada sorgeixen dubtes (penso que més que raonables) sobre com arribar al màxim nombre de blocaires possible i com orientar aquest taller.

Una de les propostes que ballen pel cap és la de generar el contingut del taller aprofitant les eines 2.0 (blocs, xarxes socials, fòrums d’internet,...). Aquesta opció permetria que els blocaires manifestessin quins temes els interessarien més per ser tractats en aquest taller obert: com tunejar blocs, com integrar eines 2.0 als blocs, què es pot trobar més enllà dels blocs...

Una segona incògnita és com estructurar la sessió: amb dos o tres experts que s’avinguin a explicar i respondre els dubtes, o bé una espècie de debat-xerrada oberta entre tots els assistents?

De moment propostes a l’aire que s’hauran d’acabar de definir durant aquest mes. Si voleu col·laborar a llançar idees... totes seran benvingudes.

1 comentaris:

Crec que el post que has fet pot servir com a index pel taller.

A reveure,

Joan Ayats

Comparteix-ho