Canal de fotos

20/7/10

Companys de viatge

Anar de viatge acompanyat requereix, entre d’altres coses, saber escollir uns companys amb els que un s’hi entengui bé, sobretot si el viatge en qüestió és d’aquells llargs. Sense uns bons companys de viatge a vegades la travessa pot fer-se tortuosa i incòmoda.

Si l’entesa i la confiança entre els viatgers pateixen esquerdes aleshores un pot trobar-se que els mateixos que en el seu dia et van ungir unànimement com a guia turístic del viatge ara et facin la traveta cada vegada que baixes de l’autobús per fer la visita. I és normal que en aquestes condicions només puguis desitjar dues coses: que el viatge programat acabi el més aviat possible, o canviar de companys de viatge.

Sortosament no es tracta del meu cas. En els meus viatges llargs puc dir que he tingut la fortuna de trobar uns bons companys i amb els que he pogut compartir molt bones experiències. Ara bé, això no treu que pugui entendre el malestar d’aquells que no han sabut trobar uns companys de viatge amb els que fer la travessa més còmoda. Des d’aquí només puc oferir-los la meva comprensió i donar-los el meu suport.

P.D.: Ja que estem en període de pre-vacances aprofito a desitjar “Bon Voyage” a tots els que comencin un viatge els propers dies.

Comparteix-ho