Canal de fotos

15/8/11

Lectura estiuenca: Mil dies amb PM

Responent a la crida de l'osonosfera dintre del projecte biblioteques 2.0, penjo aquest post sobre el llibre que he llegit durant aquestes vacances.

La veritat és que tenia previst llegir el llibre del mestre Toni Aira "Los guardianes del mensaje" però em va ser impossible trobar-lo a les dues llibreries que hi ha al casc antic de Vic (quedi dit); per tant vaig optar per rebuscar al prestatge de llibres-pendents-per-llegir de la meva biblioteca, parant-me en el llibre d'en Jordi Mercader "Mil dies amb PM". Com el mateix autor s'afanya a aclarir es tracta de la crònica viscuda de la presidència de Pasqual Maragall escrita pel seu director de comunicació.

Tot un repàs al trienni del primer tripartit, amb nombroses referències a les muntanyes russes, les nòries i el Dragon Khan. Sense obviar els entrellats de la negociació i posterior redacció de l'Estatut, ara que fa cinc anys de la seva entrada en vigor (ehem, ehem). Mil dies resumits en poc més de 250 pàgines i que m'he polit des de la terrassa de Sant Llorenç de Morunys mentre la família feia la migdiada.

Canviant de tema, però sense deixar l'assumpte prioritari d'aquest post, us recomano visitar el bloc de biblioteques 2.0, on hi trobareu detallat el darrer projecte de l'osonosfera i de passada us animo a fer un post sobre el vostre llibre de les vacances. Ja posats també podeu votar el bloc de les biblioteques 2.0 als Premis Blocs Catalunya... I si fóssim un dels finalistes?

Comparteix-ho