Canal de fotos

29/8/11

Alcaldes 2.0 a Osona i El Ripollès


Just tornar de vacances em truca l'amic Josep Comajoan per dir-me que està preparant un reportatge per El 9 Nou sobre alcaldes 2.0 de la comarca d'Osona i El Ripollès. Segons els seus números només hi ha 14 alcaldes (d'un total de 70) entre aquestes dues comarques amb presència a twitter, i resulta que jo en sóc un dels més veterans i (en conseqüència) un dels més actius.

O sigui que vaig tenir l'honor de ser el protagonista de la fotografia que acompanyava el reportatge que pot consultar-se des d'aquest enllaç. No deixa de ser una bona manera d'afrontar la "tornada al cole" del mes de setembre.

Per cert, estaria bé que cada setmana poguéssim trobar una columna amb el "tastet de twitter" a El 9 Nou. Crec que seria una bona manera de potenciar i popularitzar aquesta xarxa social. Qui sap? potser ajudaria a incrementar el número d'alcaldes presents a twitter...

P.D.: la imatge que il·lustra el post l'he tret d'aquí, tot i que n'hi ha una de molt semblant aquí

2 comentaris:

Què tal?

Celebro que un alcalde tingui Twitter i el faci servir de manera raonable. Ho comento així perquè l'ús de les TIC per part d'alguns polítics i alcaldes deixa que desitjar. Perquè de Twitter en pot tenir tothom, però que en siguin conscients del motiu que els mou a fer-ho, n'hi ha pocs.

En aquest sentit, vaig fer un comentari al meu blog que potser l'interessarà llegir: http://lotrosdeblog2.blogspot.com/2011/08/blog-post_26.html

Enhorabona i bons Tuits!

Hola Josep Miquel,

Com bé dius en el teu post segons quins usos del twitter són més que rebutjables (i en certs casos fins i tot denunciables).

El twitter és una bona eina per generar diàleg, per compartir enllaços, i sobretot amb una velocitat de difusió de la informació molt elevada. Una altra cosa ben diferent és l'ús que cadascú opti per donar-li.

Gràcies per participar i deixar la teva opinió

Comparteix-ho