Canal de fotos

4/9/11

Un nou carlesbanus.cat?

El setembre és un dels mesos amb més bons propòsits de l'any, segurament només superat pel mes de gener. Jo no voldria ser menys i també me n'he fet una bona llista de bons propòsits.

De moment puc dir que he començat tatxant de la meva llista de coses pendents la tasca de tunejar el bloc; i és que eren tres anys amb un mateix disseny i crec que ja li tocava. Li he intentat aclarir la presència, utilitzant tonalitats blanques i grises. Pel que fa al disseny hi ha un retorn a les dues columnes, però amb una columna de la dreta més multifuncional i incloent elements que facilitin poder compartir els posts. Hi ha una darrera modificació: el Bloc de Carles Banús passa a ser el Bloc d'en Carles Banús... un petit homenatge als pronoms febles.

Es tracta d'una modificació del continent, però el contingut no patirà massa canvis. Continuaré parlant de Tavèrnoles i la gestió al capdavant de l'Ajuntament; de la comarca d'Osona i la meva tasca a l'àrea de comunicació i noves tecnologies al Consell Comarcal; de política en general, de noves tecnologies, de comunicació i d'això que ens entestem en anomenar societat 2.0.

Per acabar només em resta agrair a l'Adrià Costa, fotògraf del digital osona.com, la cessió de la fotografia de capçalera del bloc.

Comparteix-ho