Canal de fotos

8/9/11

Diada a Tavèrnoles

11 de setembre de 2011. Una Diada Nacional que estarà marcada per la sentència del TSJC sobre la política d'immersió lingüística i que segurament centrarà molts dels discursos i parlaments del proper cap de setmana.

Enguany a Tavèrnoles també tindrem actes de commemoració de la Diada Nacional. Per una banda volem participar de la Marxa del Vigatans unint-nos a la columna de Roda de Ter tot aprofitant que passa pel nostre municipi; això serà aquest dissabte i el punt de trobada és a Can Cadena a les 6 de la tarda.

Per altra banda per diumenge al migdia s'ha preparat un acte commemoratiu on hi intervindran Jaume Ortiz, expresident d'Òmnium Osona i la poetessa tavernolenca Pilar Cabot. També s'aprofitarà per col·locar una placa commemorativa i fer la nostra particular ofrena floral, tot plegat sota l'atenta mirada de l'estelada que onejarà a l'Ajuntament.

Cada petit gest, cada gra de sorra que puguem aportar, ha de servir per fer créixer la consciència nacional que ens portarà cap a la independència de Catalunya. Us espero als actes de commemoració de la Diada Nacional que celebrarem a Tavèrnoles.

Comparteix-ho