Canal de fotos

30/1/12

El retorn de la Duatló a Tavèrnoles

Ahir va tenir lloc la Duatló de Tavèrnoles, puntuable pel Campionat Nacional de Catalunya. Amb una participació de gairebé 200 atletes, feia goig veure l'ambient que hi havia al camp de futbol moments abans d'iniciar la competició.

A banda de la bona participació assolida, l'èxit de la duatló cal anar-la a buscar en la bona organització demostrada pel Club Natació Vic - ETB, el capital humà que hi ha al darrera d'una prova d'aquestes característiques i sobretot en la capacitat per engrescar-hi tothom que té en Pep de la Mora.

La primera Duatló que es va fer a Tavèrnoles va ser l'any 2004 i des d'aquella data no se n'ha tornat a organitzar cap més; és per aquest motiu que m'agrada poder destacar el retorn d'una duatló al municipi de Tavèrnoles. Per una banda perquè crec que Tavèrnoles té un entorn que s'adiu a la perfecció amb l'esperit d'una Duatló de muntanya, i per altra banda per la repercussió social que comporta poder acollir aquest tipus de competicions.

Segurament es fa difícil poder quantificar d'una manera directa el grau de retorn per a les activitats del municipi, empreses bàsicament dedicades a l'hostaleria i el món del turisme, i és per això que crec que caldrà avaluar-ho a llarg termini i que les empreses locals siguin capaces d'aprofitar el moviment que porta associada una duatló de muntanya.

Ara que ha retornat la Duatló a Tavèrnoles, des de l'Ajuntament ens hem de proposar mantenir-la al municipi i que sigui un altre referent a l'hora de donar a conèixer Tavèrnoles cap enfora i al mateix temps que ens serveixi per potenciar l'activitat local del municipi.

Us deixo 4 fotos que vaig fer ahir. Ara bé, les fotos bones de veritat les trobareu en la galeria fotogràfica d'en Jordi Vila de Més Imatge Digital (un exemple d'empresa local que aprofita aquests esdeveniments per fer promoció)

Comparteix-ho