Canal de fotos

27/3/12

Ple ordinari de març

Ahir al vespre es va celebrar el ple ordinari corresponent al mes de març, amb la presència de 6 regidors i l'assistència de 4 persones com a públic.

Els primers punts de l'ordre del dia van ser el donar compte de les resolucions del des del darrer ple ordinari així com de l'estat d'execució trimestral del pressupost d'aquest 2012. També es va donar compte, seguint el Real Decret Llei 4/2012, de la relació de factures pendents de pagament a 31 de desembre de 2011; en total hi ha 3 factures que ascendeixen a 64.900 €.

El ple va aprovar per unanimitat la resta de punts de l'ordre del dia, corresponents a l'aprovació de les dues primeres certificacions de l'obra del Centre Cívic, per un import de 148.000 €; a l'aprovació de les actes de delimitació del terme municipal amb Sant Sadurní d'Osormort, Folgueroles, Vilanova de Sau i Gurb; a l'aprovació de la proposta d'oficialització de la bandera municipal que va sorgir de la consulta popular; i a l'aprovació d'inici d'expedient per incorporar-se a l'agrupació corresponent de la secretaria del Jutjat de Pau.

També es va aprovar el compte de gestió i recaptació de l'any 2011. El ple va ratificar el conveni subscrit entre els ajuntaments de Tavèrnoles i Folgueroles mitjançant el qual l'Ajuntament de Tavèrnoles participarà en la cobertura del dèficit del servei de la llar d'infants de Folgueroles aportant a l'Ajuntament de Folgueroles 500 €/any per cada alumne de Tavèrnoles matriculat a la llar d'infants. Finalment es va aprovar la compatibilitat del secretari accidental per tenir un segon lloc de treball a l'Ajuntament de Collsuspina.

El darrer punt de l'ordre del dia era donar compte de la liquidació del pressupost de l'Ajuntament i de la Comissió de Festes de l'exercici 2011. L'Ajuntament de Tavèrnoles té a 31 de desembre de 2011 un endeutament del 10% i la liquidació d'aquest 2011 presenta un estalvi net de 79.000 €. Per la seva part la Comissió de Festes no té endeutament i a finals de 2011 va tancar amb un estalvi de 670 €.

Comparteix-ho