Canal de fotos

18/12/12

Ple ordinari de desembre

Ahir al vespre es va celebrar el ple ordinari corresponent al quart trimestre amb l'assistència dels 7 regidors i la presència de 6 persones com a públic.

El punt principal de l'ordre del dia era l'aprovació dels pressupostos per a l'exercici del 2013. El pressupost de l'ajuntament per a l'any vinent ascendeix a 371.064,72 € una reducció respecte els del 2012 deguda en gran part a la disminució de les partides corresponents a inversions, però que ha mantingut els mateixos nivells pel que fa al pressupost ordinari. Els pressupostos es van aprovar amb els vots a favor de CiU i ERC, votant-hi en contra el grup municipal de TAV.

El següent punt de l'ordre del dia va ser declarar la no disponibilitat de la partida destinada a paga de Nadal del personal de l'ajuntament, tal i com marca el RD Llei 20/2012, que ascendeix a 4.372,98 €. Aquest punt es va aprovar amb 6 vots favorables i un vot en contra d'un regidor de TAV.

Els dos darrers punts de l'ordre del dia es van aprovar per unanimitat dels 7 regidors. El primer d'ells corresponia a la ratificació del conveni entre els ajuntaments de Tavèrnoles i Folgueroles pel sosteniment de la llar d'infants; mitjançant aquest conveni l'Ajuntament de Tavèrnoles aporta al de Folgueroles 997 € anuals per cada infant matriculat a la llar d'infants El Patufet. L'altre punt corresponia a l'aprovació del reglament d'ús i aprofitament d'espais i recursos materials de l'Ajuntament de Tavèrnoles.

Finalment els tres grups municipals van presentar una moció conjunta en defensa del model d'escola catalana.

Comparteix-ho