Canal de fotos

26/1/13

Els inicis de l'ANC a Tavèrnoles

Una vintena de persones ens vam reunir divendres passat al Centre Cívic de Tavèrnoles per posar la primera pedra del què ha de ser l'Assemblea de Tavèrnoles.

Entre els assistents van ser-hi també companys de l'Assemblea de Folgueroles, en Toni Anguera i la Pilar Cabot com a membres del Consell Assessor de l'ANC a Osona i la coordinadora comarcal Eulàlia Espona.

La veritat és que entre els assistents de seguida es va endevinar al voluntat d'engegar aquesta nova territorial de l'ANC i poder organitzar activitats vinculades amb el moviment independentista per contribuir a la difusió de la necessitat que Catalunya pugui esdevenir un Estat Propi.

Ara caldrà que un cop engegada la iniciativa a nivell del poble hi continuem pedalant, cosa que n'estic segur que passarà veient el debat generat i les ganes dels assistents que vam ser-hi. Si algú no va poder-hi venir i té ganes de formar part de l'ANC de Tavèrnoles pot posar-se en contacte amb en Toni Vilà, que és qui ha posat fil a l'agulla a aquesta convocatòria.

Comparteix-ho