Canal de fotos

26/2/13

Ple extraordinari de febrer

Ahir al vespre es va celebrar un ple municipal extraordinari amb l'assistència dels set regidors i la presència de 2 persones com a públic.

El primer punt de l'ordre del dia era la presa de possessió de la regidora Núria Serra, que substitueix a Pilar Muntal com a regidora del grup de TAV.

El següent punt de l'ordre del dia va ser l'aprovació per unanimitat de la sol·licitud del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) 2013-2016. Els projectes que s'han presentat al PUOSC són la tercera fase per la millora de la xarxa d'aigua potable i la millora del camí de Tavèrnoles a Folgueroles; l'import total sol·licitat és de 147.564 €.

Els demés punts de l'ordre del dia eren la sol·licitud d'actualització dels valors dels immobles urbans en un 11%, d'acord amb la llei 16/2012 i l'aprovació del compte de gestió i recaptació de l'exercici 2012.

Finalment es van aprovar la convocatòria de subvencions destinades a l'arranjament de camins del municipi, així com les bases que han de regir aquesta convocatòria. L'ajuntament destinarà 6.455 € per atorgar subvencions als particulars que vulguin arreglar els camins d'accés als seus habitatges i aquells que siguin d'especial ineterès de la xarxa viària bàsica.

Comparteix-ho