Canal de fotos

4/3/07

Reciclem i ho fem bé

El divendres passat, dos de març, es va fer la presentació del nou espai per a la recollida de residus. Aquesta era una proposta que els dos grups municipals que es presentaven a les eleccions ara fa quatre anys portaven dintre del seu programa, i per fi sembla que ja serà una realitat.

Ja no caldrà veure contenidors plens i amb escombraries al seu voltant; ja es podrà empolainar l’entrada del poble i condicionar l’espai de davant del restaurant; ja podem començar a fer recollida selectiva de debò (orgànic, vidre, rebuig, plàstic i paper, i andròmines). Espero, però, que els veïns de Folgueroles no comencin a practicar el nou esport de llançament d’escombraries per damunt la tanca.

De la presentació em va sobtar la quantitat de gent assistent (la Sala Polivalent es va quedar petita), sembla que el tema interessava, i com que a sobre regalaven cubell i bosses d’escombraries, això per si sol ja era un motiu més per anar-hi. També em va sobtar l’esperit crític (i poc constructiu) d’alguns veïns, ja sigui per afany de protagonisme a l’acte, ja sigui per egocentrisme; però els que hem organitzat algun acte al poble ja sabem que els trets poden anar en aquesta direcció i malgrat sentir vergonya aliena no cal donar-hi més importància de la que pot tenir.

Per cert.... també em va sobtar la no presència de l’alcalde, fet que va donar tot el protagonisme de l’acte a en Joan Roura (alcaldable a les properes eleccions), i fet que dóna el tret de sortida a la pre-campanya a les municipals.

Si a Tavèrnoles decidim reciclar hem d’estar-ne segurs de fer-ho bé.

Comparteix-ho