Canal de fotos

10/4/07

Encapçalar la il·lusió

A menys de cinquanta dies de les eleccions municipals ja es comencen a perfilar els components de les llistes d’ERC i de CiU al poble; sense conèixer-les en la seva totalitat estic convençut que totes elles són persones amb ganes de treballar per Tavèrnoles i disposades a destinar una bona part del seu temps a la gestió municipal del nostre poble de 300 habitants i 19 km2 de superfície.

Recentment vaig escoltar en una tertúlia radiofònica l’escriptor Xavier Bru de Sala que deia que en temes de política era absurd posar-hi el cor, ja que la política no té entranyes. Personalment vull creure que aquesta opinió no és aplicable a certs nivells de política, especialment la municipal, i més particularment la d’un poble petit com Tavèrnoles; aquí les coses s’han de fer perquè realment hom hi creu, no per interessos més o menys ocults. I és precisament per corroborar que a més a més de cor cal molta il·lusió per entrar en el món de la política municipal que a les properes eleccions formaré part d’una de les llistes que hi haurà al poble.

Serà un honor, i al mateix temps una immensa responsabilitat poder encapçalar la llista municipal de CiU a Tavèrnoles. La gran il·lusió demostrada per les persones que han ajudat a definir la llista i el bon equip que hi ha al darrera m’han empès a prendre una decisió que no entrava dintre dels meus plans imminents. Una candidatura municipal no haurien de ser noms (ni del primer ni dels que vénen després) ni unes determinades sigles, una candidatura municipal haurien de ser persones amb cors carregats d’il·lusió i amb la suficient capacitat de pragmatisme per no perdre de vista la realitat que ens envolta; i en aquest sentit estic convençut que la llista de CiU no defraudarà a ningú.

De ganes de treballar pel poble en tenim, i moltes; només esperem que aquesta vegada sí que ens ho deixin demostrar, i entre TOTS PLEGATS anar aconseguint el millor per Tavèrnoles.

Comparteix-ho