Canal de fotos

24/5/07

Reflexionar


Reflexionar: Tornar (sobre una cosa pensada) considerant-la detingudament, aprofundint-la.

Quan vaig començar amb la idea d’aquest blog personal tenia previst per aquestes èpoques de l’any fer balanç de la campanya electoral del poble. M’hagués agradat parlar de les llistes i dels candidats, dels mítings i de les reaccions als mateixos, del programa i de la manera d’exposar-lo. També m’hagués agradat parlar sobre la legislatura que s’acaba, sobre el compliment de les expectatives dipositades en el programa del grup que va resultar guanyador. Sempre mirant-ho des de fora i intentant aplicar la major imparcialitat possible.

Però això no ha pogut ser; un cop em vaig veure involucrat tan directament en aquestes eleccions vaig haver de modificar les intencions inicials del meu blog personal. Passava a mirar-m’ho des de dintre i el blog s’hagués convertit en una eina susceptible de ser utilitzada en favor d’una causa concreta. L’he continuat farcint de pensaments des de Tavèrnoles, tal i com vol reflectir el títol, sense entrar en campanya i sense deixar-me influenciar pels esdeveniments que han anat passant pel poble aquests dies; almenys així crec ho he fet.

Aquestes són les meves reflexions. Dissabte, però, cal un altre tipus de reflexió, la que il·lustra l’encapçalament d’aquest escrit.

Comparteix-ho