Canal de fotos

24/8/07

Agost

L’agost és un mes estrany; és el període de la calma, on gran part de l’activitat (econòmica, administrativa, social) queda paralitzada degut a les vacances que segons sembla s’han de fer sí o sí durant aquest mes. En canvi el juliol vindria a ser el període de la pressa; s’ha de deixar tot enllestit (o si més no embastat) ja que l’agost ha passat a ser considerat com a un mes inhàbil per segons quins tràmits. No és una queixa, només una observació. Tothom pot fer les vacances quan vol, o quan li deixin; o fins i tot pot no fer-ne ja que la seva feina no li permet ni això.

El meu blog també s’ha pres uns dies de vacances; et planifiques fer tantes coses durant les vacances que òbviament no et dóna temps a fer-ho tot i sempre n’has de deixar alguna d’aparcada; en aquest cas ha estat el blog.

Ara bé, estic content perquè una de les coses que he fet aquest mes d’agost crec que tindrà fruits ben aviat; i el que és més important serà beneficiós per Tavèrnoles. A mitjans d’agost vam anar a fer una “excursió” amb en Jordi Vila, en Santi Pou, en Dani Crous i la seva filla Mar pels verals del municipi. L’objectiu de la mateixa era poder determinar punts factibles per instal·lar supernodes de guifi.net de tal manera que es podés donar cobertura de banda ampla a una bona part del poble. Un d’aquests punts el vam trobar a Masies de Roda a el Serrat del Bosc, des d’on es pot donar cobertura a tota la urbanització de Fussimanya i a unes quantes masies aïllades de la zona, i el que és més important tenim autorització del propietari per instal·lar-hi un supernode de guifi.net.

La vista des d’aquest Serrat és meravellosa: si mires a l’esquerra tens tot el Collsacabra fins al Far; si mires als teus peus pots contemplar tota la urbanització de Fussimanya i adonar-te de la complexitat de la mateixa; si mires a la dreta i a la teva esquena pots veure tota la Plana de Vic. En recomano la visita per poder gaudir de les vistes que hi ha des d’allà dalt: s’hi arriba des del trencat que hi ha al costat de la planta de tractament de purins de Santa Maria de Corcó (havent passat Roda, abans de Can Patel).

Comparteix-ho