Canal de fotos

7/8/07

Joan Ballana


Conec en Joan des de l’Institut (i d’això ja fa uns quants anys) quan vam compartir colla durant una bona època (quan ell va començar a festejar amb la Diana), i abans que iniciés la seva carrera política. Malgrat que després vam anar perdent contacte sempre l’he considerat una bona persona, oberta i gens estranya. Ara he tingut l’oportunitat de recuperar els seus comentaris a través del seu blog i n’he pogut conèixer la seva vessant més política.

Veig que en Joan continua tocant de peus a terra i que sobretot té una visió molt clara i ben definida dels mals que afecten a la classe política actual. És dels pocs blogs que visito que ha estat capaç de fer unes anàlisis bastant encertades (des del meu punt de vista) dels resultats generals de les darreres eleccions municipals, sense entrar en partidismes i amb un elevat grau d’autocrítica. I és potser aquesta actitud crítica (i constructiva) que en Joan ha mantingut el què ha conduït al desenllaç que s’ha conegut aquest passat cap de setmana: Joan Ballana i PSC punt i final.

No n’entraré a fer-ne valoracions, ja que no m’agrada massa entrar a donar consells a casa dels altres si no se’m demana, però espero poder continuar gaudint de les seves reflexions a través del seu blog, i que ben aviat en Joan torni a aparèixer per la vida política, on ell es trobi més còmode. Sens dubte la ciutat de Vic i la comarca d’Osona necessita persones com en Joan per tirar endavant.

4 comentaris:

Gràcies Carles,
t´agraeixo el suport i saps que l´apreci és mutu. Una abraçada.

Carai! un de convergència!! no m'estranya que parlis tan bé d'en Joan vols escombrar cap a casa!!
Tots els polítics sou igual!!!

Tots fan fàstic. Agafa'n un i tria l'altres.

ES PESEN AQUESTS POLÍTICS QUE SÓN IMPRESCINDIBLES

Comparteix-ho