Canal de fotos

30/4/08

Obrir espais de mira

A CDC es comencen a moure peces cara al proper congrés del mes de juliol. Aquests dies van sortint noms de candidats a entrar a la direcció del partit o que si més no adquiririen un pes específic més important. Noms com en Santi Vila, en Ferran Bel, en Carles Puigdemont o l’Albert Batalla, entre d’altres, sonen com a nous valors que representen una visió més territorial de Convergència. És bo reforçar la cohesió territorial del país i aquest concepte de territorialitat també s’ha de veure dintre dels òrgans de direcció.

Però, i la comarca d’Osona? Aquí, com a pòsit prou significatiu de vots convergents, hauríem de veure reflectits d’una manera més proporcional els resultats electorals que s’han donat darrerament; i això avui en dia no es dóna. Osona ha de guanyar més pes específic dintre de CDC i tenir uns representants territorials potents. El territori s’ha d’obrir no només cap als extrems. Mirar cap a l’interior també és una manera d’obrir espais.

1 comentaris:

Certament , quelcom es mou a Convergènia. Entenc que és bo que CIU renovi el planter principal amb nous valors que han desenvolupat amb èxit càrrecs municipals de responsabilitat ( Recoder, Vila, F.Bel ). Alhora certs polítics com en Madí o en Felip Puig ( fins i tot l'Oriol Pujol )han de passar a un segon ordre. Pel que fa a Osona , entenc que en Quico HOms ( pels lligams vinculats a el grup anterior) es desplaçarà a un segon nivell.

En tot cas,si els canvis són per millorar, políticament és un bon negoci.

Comparteix-ho