Canal de fotos

23/5/08

I per on passarem?

Les pluges no només fan aparèixer bolets. Al carrer Bisbe Morgades de Vic, gairebé davant del Mercat Municipal, ha aparegut aquesta espècie de pilona que s’observa a la fotografia que il·lustra aquest article; també n’he vist una altra al carrer Verdaguer, però com que en aquest carrer hi ha arbres a la vorera no m’ha sobtat tant. Vista de prop intueixo que la pilona deu ser la base d’un nou model de dispensador de tiquets de la zona blava, però no n’estic del tot segur.

A simple vista, però, el problema d’ubicació sembla bastant evident, ja que la vorera s’ha reduït gairebé a la meitat. Dues persones de costat no hi passen, per no parlar de cotxets o cadires de rodes. De la fotografia només dos darrers comentaris. El primer és la mala senyalització de la pilona, aquest obstacle de menys de mig metre d’alçada és un perill per a possibles vianants despistats. El segon és la imatge d’aparatositat que dóna l’estructura blava que teòricament protegeix la pilona dels cops de les portes dels vehicles, però que a la pràctica malmetrà les portes dels cotxes i suposarà que els ocupants dels cotxes no puguin baixar.

Només una reflexió final: o la instal·lació està mal planificada, o la feina d’execució està mal feta. Inauguro, sense voler-ho, la foto-denúncia; ja veurem si té continuïtat.

1 comentaris:

Algú pot donar llum a que es deu aquest naixament per tot arreu?
Jo n'he vist un al c. de les Flors(darrera l'Hospital de la Santa Creu) i un altre em sembla que a el passeig de la Generalitat, es curiós que protegeixin tant els vehicles, no?!
Endavant

Comparteix-ho