Canal de fotos

27/10/10

Seguint en Mas

Un cop involucrat de ple, juntament amb en Toni Reig, en un projecte prou engrescador com és el salt de CiU Osona a l'ús de les eines 2.0, ahir era el què es podria considerar com el dia de l'arrencada oficial.

La setmana passada es van donar a conèixer algunes de les eines que s'utilitzaran: compte a twitter, pàgina a facebook i galeria fotogràfica a flickr. I ahir es va obrir oficialment la pàgina web de CiU Osona, coincidint amb la visita de l'Artur Mas a la comarca.

Després d'estar seguint durant gairebé 10 hores l'Artur Mas i els quatre candidats osonencs, un forçosament arriba a la conclusió que aquestes persones estan fetes d'una altra pasta. Atenció massiva als mitjans de comunicació, passeig per les parades de la Plaça Major, conversa amb venedors i vianants, encaixades de mans i petons, dinar amb empresaris, visita a Sant Tomàs, entrevistes amb mitjans de comunicació, acte polític final a El Sucre.... i tot sense perdre el somriure ni les ganes de continuar parlant amb tothom qui s'hi atansés.

I si ahir era la prova de foc del projecte que podríem anomenar ciuosona2010, crec que les percepcions que hem detectat han estat prou bones. Fins i tot les sensacions pròpies nostres han merescut un bona puntuació tant pel que fa a coordinació d'equip com a les possibilitats de poder aportar informació amb una certa immediatesa a la xarxa (mitja hora després de finalitzar l'acte ja teniem una notícia penjada a la web i una galeria de fotografies a la disposició qualsevol usuari).

La nostra feina, però, a vegades es trobarà amb entrebancs tecnològics que fins ara ningú hi prestava massa atenció. Les sales d'actes, els auditoris, els espais en general que vulguin allotjar certs tipus d'esdeveniments no només hauran de tenir una megafonia decent i projector d'imatges amb una pantalla blanca, sinó que hauran de tenir molt en compte de posar a la disposició de l'organitzador (i del públic en general) un servei de connexió WiFi obert. Sé que costarà, però espero que de mica en mica tothom sigui capaç d'assimilar-ho com a un servei bàsic per a l'organització d'actes. Val a dir que ahir la sala Marià Vila d'Abadal tenia una connexió WiFi i que al migdia vam aprofitar les facilitats dels companys d'Osona.com per poder actualitzar la pàgina de CiU Osona.

Comparteix-ho