Canal de fotos

8/2/11

Ple ordinari de febrer

Ahir vespre vam tenir el ple municipal corresponent al mes de febrer, amb l'assistència dels set regidors i amb la presència de 13 persones com a públic i dos periodistes que van cobrir el ple.

De l'ordre del dia destacava l'aprovació inicial del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que va ser votada a favor per quatre regidors, dos s'abstingueren i comptà amb un vot en contra. Per altra banda es va aprovar per unanimitat el ple especial urbanístic de masies i cases rurals al municipi, que es va optar tramitar-ho separadament del POUM.

El darrer punt de l'ordre del dia feia referència a la designació de la comissió de delimitació del terme de Tavèrnoles amb Vilanova de Sau; per part de Tavèrnoles integraran aquesta comissió l'alcalde, el regidor de serveis territorials, el regidor de desenvolupament rural, el secretari i el tècnic municipal.

El ple va finalitzar amb la inclusió d'un punt d'urgència, consistent en el canvi de destinació d'una part de la subvenció del POUSC; concretament es va aprovar destinar 125.000€ del programa d'embelliment del nucli cap a la construcció del futur Centre Cívic.

Comparteix-ho