Canal de fotos

20/12/11

Ple ordinari de desembre

Ahir al vespre va tenir lloc el ple ordinari corresponent al mes de desembre amb l'assistència dels set regidors i amb tres persones com a públic. El ple va començar amb un minut de silenci en memòria d'en Josep Serrabassa, ex-regidor de l'Ajuntament de Tavèrnoles que va morir el passat mes de novembre.

El punt principal de l'ordre del dia era l'aprovació dels pressupostos per a l'exercici 2012. Així, per l'any vinent, el pressupost de l'Ajuntament ascendeix fins a 563.441 €; una reducció respecte al d'aquest any 2011 en part degut a la disminució de l'apartat d'inversions, però cal destacar que s'aconsegueix mantenir els mateixos nivells pel que fa al pressupost ordinari. Per la seva part el pressupost de la Comissió de Festes queda amb 7.355 €. Els pressupostos es van aprovar amb 4 vots a favor i 3 abstencions.

Com a punt d'urgència es va incorporar l'adhesió a l'Associació de Municipis per a la Independència un cop aprovats els estatuts el passat 14 de desembre. El ple de Tavèrnoles va acordar adherir-s'hi per 6 vots a favor i una abstenció.

Comparteix-ho