Canal de fotos

26/6/12

Ple ordinari de juny

Ahir al vespre vam tenir sessió de ple ordinari, amb l'assistència dels set regidors i amb quatre persones com a públic.

Un cop donat compte de les resolucions aprovades el darrer trimestre i de l'estat d'execució del pressupost, es va aprovar la xifra del padró d'habitant a 1 de gener de 2012, que es de 312 persones (156 homes i 156 dones).

Els següents punts van ser l'aprovació de tres convenis. El primer de col·laboració amb l'oficina tècnica de prevenció municipal d'incendis forestals pel servei en el Pla d'informació i vigilància contra incendis forestals 2012. El segon conveni amb el Consell Comarcal d'Osona per a la implantació i execució dels plans de protecció civil a Tavèrnoles, concretament el pla de nevades i el pla d'emergències sísmiques. El darrer dels convenis aprovats és el de col·laboració amb el Consell Comarcal d'Osona per l'organització de quart Festival de Música de Tavèrnoles.

El darrer punt de l'ordre del dia fou l'aprovació de dues certificacions de l'obra de construcció del Centre Cívic, per uns imports de 62.196 € i 96.892 €

Comparteix-ho