Canal de fotos

2/8/12

Que comenci la Festa Major a Tavèrnoles!

Avui comença la Festa Major de Tavèrnoles. Un excel·lent treball de la Comissió de Festes que ha aconseguit fer de les pedres pans i presentar un programa amb 4 dies carregats d'activitats pensades per a tots els públics.

Avui amb el pregó a càrrec de la Pilar Traveria, que va ser mestra del poble fins que va tancar l'escola, i amb una caminada nocturna ben acompanyats per la lluna plena.

Demà al migdia missa solemne en honor a St. Esteve i inauguració del Centre Cívic de Tavèrnoles; al vespre ho el ja tradicional sopar de Festa Major on hi ha apuntats més de 175 comensals, amb posterior ball i discomòbil.

Dissabte Tavèrnoles estrena activitat, "La gran cagada de Tavèrnoles", on hi ha en joc un més que interessant premi per ajudar a combatre la crisi. Al vespre tindrem botifarrada popular i teatre a càrrec del grup Atlàntida de Folgueroles.

Diumenge rematarem aquest particular cap de setmana de 4 dies amb xocolatada i jocs de cucanya de bon matí, un campionat de futbolí a la tarda i al vespre, com a cloenda, havaneres i rom cremat.

Si l'any passat la Festa Major va venir precedida de dies de fortes pluges i inestabilitat meteorològica, aquest any es presenta ben calorosa i amb un fort ambient general de sequera.... però si ha de ploure millor que esperi a dilluns, no?

Comparteix-ho