Canal de fotos

1/8/12

Un Centre Cívic per Tavèrnoles

Demà dijous 2 d'agost Tavèrnoles estrenarà el seu Centre Cívic amb el pregó de la Festa Major d'enguany. Tot i que la inauguració oficial de l'equipament serà divendres dia 3, coincidint amb el Dia de Festa Major, els veïns que vinguin al pregó podran ser els primers en veure els espais i les instal·lacions del Centre Cívic.

Es tracta d'un edifici que s'ha volgut integrar a lloc que ocupaven les antigues escoles i el pati on molts havíem jugat fa ja uns quants anys. Ara hem pogut guanyar espai al terreny, obtenint unes instal·lacions pel poble i sense renunciar a dues terrasses exteriors que mantindran gairebé intacta la visió que es té del nucli antic de Tavèrnoles.

Amb aquest edifici del Centre Cívic Tavèrnoles guanya en equipaments, però sobretot guanya en capacitat de poder generar xarxa veïnal aprofitant els nous espais i instal·lacions. Sens dubte que a partir d'ara podrem presumir d'un bon continent, però serà responsabilitat, i gairebé obligació, de tots omplir-lo de bon contingut.

L'obra ha durat poc més de sis mesos, els que em segueixen a les xarxes socials n'han pogut anar seguint l'evolució a través de fotografies penjades a Instagram. A continuació us deixo un recull d'aquestes fotografies de seguiment (a la llegenda de cada fotografia apareix la data en que va ser tirada)

Comparteix-ho