Canal de fotos

25/9/12

Ple ordinari de setembre

Ahir al vespre vam tenir sessió de ple ordinari corresponent al mes de setembre amb l'assistència dels 7 regidors i la presència de 6 persones com a públic.

Un cop donat compte de les resolucions i de l'estat d'execució trimestral del pressupost es van aprovar les dues darreres certificacions del Centre Cívic, per uns imports de 97.906 € i 45.547 € respectivament. El següent punt de l'ordre del dia va ser l'aprovació del Compte General de l'Ajuntament i de l'Organisme Autònom de la Comissió de Festes. També per unanimitat es va aprovar el conveni amb el Consell Comarcal d'Osona i la protectora d'animals per a la recollida d'animals de companyia.

Els següents punts de l'ordre del dia eren l'adhesió a Osona Turisme i l'adhesió al protocol general del Pla de Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona. Pel que fa a les festes locals de Tavèrnoles es va aprovar establir el 20 de maig (2a Pasqua) i el 16 d'octubre (St. Galderic) com a dies festius per a l'any 2013.

El següent punt va ser l'aprovació definitiva de la bandera del municipi i també es va aprovar la dissolució de l'Organisme Autònom Comissió de Festes amb l'abstenció del grup municipal d'ERC.

El darrer punt de l'ordre del dia va ser l'aprovació per unanimitat de la moció per la creació d'un estat propi per Catalunya, declarant Tavèrnoles territori català lliure i sobirà.

Comparteix-ho