Canal de fotos

22/9/07

Ja en són 2000

Avui aquest blog ha arribat a les 2000 visites. Gràcies a tothom per l’interès demostrat en la lectura dels escrits que procuro anar deixant d’una manera més o menys regular.

De mica en mica aniré millorat l’aspecte del mateix, amb inclusió de fotos i si s’escau de més enllaços que puguin enriquir la temàtica que tracta l’escrit. Per descomptat serà molt benvingut qualsevol comentari que es vulgui aportar per part de qui ho llegeix, sempre i quan es faci amb l’oportuna correcció.


5 comentaris:

Felicitats! ets dels pocs polítics blocaires (l'ordre no altera el significat) que escrius més enllà de les eleccions.
Salut i endavant!

Gràcies Jordi. Només intento apropar les meves percepcions de la societat que m'envolta a aquell que les vulgui conèixer; i rebre felicitacions com la teva m'ajuda a continuar-hi escrivint.

Ei, felicitats carles. Ja veus que la comunitat blocaire activa a osona no és massa nombrosa i els que mantenim els blocs actius cal que no defallim. Ànims i a seguir blocant!! Per cert, ens veurem aviat no?
Una abraçada.

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

L'anterior comentari ha estat suprimit per motius de suplantació de personalitat de la persona que el feia. S'admeten comentaris anònims, però no usurpacions de noms.

Comparteix-ho