Canal de fotos

19/1/08

Queda inaugurada l’Osonosfera

Aquesta frase podria ser el millor resum del que va passar dijous passat al vespre. En Josep Comajoan va encetar l’acte, amb una breu presentació dels impulsors de Blocaires.Osona i després en Joan Ballana va desgranar el que vol ser aquest col·lectiu. En Joan parla bé en públic, sap explicar i sap quan ha de fer pauses i quan cal alçar una mica més el to de veu per cridar l’atenció dels oients.

Blocaires.Osona vol ser un referent dintre la Catosfera, per tant cal obrir el col·lectiu a qualsevol que tingui un bloc. Es vol preparar la primera trobada de Blocaires a Osona pels voltants del mes d’abril, i el punt de reunió no serà Vic (els que no som de la capital agraïm aquesta descentralització). Personalment penso que un bon lloc per fer la trobada seria algun indret del Lluçanès... s’accepten propostes i candidatures.

La segona part de l’acte va ser una explicació bastant exhaustiva del que podem trobar en el llibre Nació.cat; en Saül és generós a l’hora de resumir el seu llibre i també sap mantenir l’atenció de l’auditori. D’ell va sortir la idea de inaugurar oficialment l’Osonosfera.

Un cop acabat l’acte vam anar a sopar al restaurant on es va segellar l’anomenat “pacte del setrill” entre els batlles de Vic i Manresa. Va ser un sopar distès, amb un elevat percentatge de “verds” i “tripartidistes” (potser masses, no?), i que es va allargar gairebé fins a la una. Moltes anècdotes, comentaris i alguna foto compromesa que val més que no surti a la llum pública. Això sí, tot plegat amenitzat amb música en directe i on un grup de senyores que també sopaven al restaurant no van gosar a demanar-nos per ballar (deurien conèixer les meves habilitats dansaires...)

Per cert, jo vaig ser dels que vaig anar a dormir d’hora.

Comparteix-ho