Canal de fotos

26/4/09

Pans i peixos agnòstics

Ara resulta que els mateixos que en seu dia demanaven la retirada dels crucifixos de les escoles, es munten una campanya per cel·lebrar els 30 anys d'ajuntaments democràtics amb el següent lema: 30 anys fent miracles i amb les imatges d'un pa i un peix per il·lustrar-ho.

Caram! no és pas precisament allò que se'n podria dir coherència de criteris. Home, o s'és agnòstic al 100% o no se n'és. Si ICV és capaç de fer mans i mànigues per defensar una societat laica, ara no entenc aquesta referència tant clara als Evangelis per explicar els problemes de gestió dels ajuntaments. Però després d'encomanar la solució de temes cabals dels país a la Moreneta, un ja es pot esperar qualsevol cosa.

Això sí, quan a les eleccions del proper 7 de juny surti la participació que hi haurà hagut tothom és posarà les mans al cap i es demanarà perquè la gent "passa" de la política.

P.D.: si ICV vol fer una campanya per denunciar l'elevat atur els cedeixo gratuïtament el següent lema: "l'ocupació no acaba d'estar del tot catòlica". De res.

Comparteix-ho