Canal de fotos

7/4/09

Ple ordinari d'abril

Ahir al vespre es va celebrar el ple ordinari corresponent al mes d'abril amb l'assistència dels set regidors i sense la presència de públic a la Sala de Plens.

D'entre els punts tractats es va aprovar l'obertura d'un compte bancari per les despeses del I Festival de Música Antiga que es celebrarà al municipi el darrer cap de setmana de juny. També es van aprovar inicialment els estatuts de la Comissió de Festes; un primer pas per oficialitzar l'existència d'aquesta entitat (reclamat moltes vegades) i que al mateix temps ha de servir per anar-la desvinculant de l'equip de govern.

Es va aprovar la cessió per part de la Diputació de quatre bancs i es va ratificar la sol·licitud de subvenció per a les actuacions d'adequació de l'enllumenat exterior dels fanals del nucli antic i per instal·lar un regulador horari en el sistema d'il·luminació de la façana de l'Església.

Els dos darrers punts van servir per aprovar la sol·licitud d'un crèdit per cobrir els costos de redacció del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), i es va aprovar el pagament de les quotes annuals al Consorci de la Vall de Sau Collsacabra i al Consorci Espai Natural de les Guilleries-Savassona, per valor de 1752,25€ i 3000€ respectivament.

Comparteix-ho