Canal de fotos

1/4/09

El Voltregà baixa de categoria

Hi ha dies que te'n vas a dormir assabentant-te de notícies un xic tristes. Ahir el descens matemàtic del Club Patí Voltregà a la Primera Divisió va ser una d'aquestes notícies.

Vaig afeccionar-me a l'hoquei fa uns 15 anys, gràcies a compartir colla amb en Guiti, el porter del Voltregà. En Guiti era un molt bon porter, però va tenir el problema d'haver de compartir vestidor amb un dels millors porters d'hoquei, del món en Guillem Trabal. Durant uns anys vaig seguir l'equip a cada partit que jugava a casa i amb la colla fins i tot ens animàvem a fer algun desplaçament pel país.

Recordo d'aquesta època un desplaçament massiu a Maçanet per salvar la categoria; la vinguda d'en Panchito, que havia estat cridat a ser un dels millors jugadors del món; els derbis contra el Vic; les dues finals consecutives de Copa del Rei, a Blanes i a Sant Sadurní d'Anoia, perdudes bastant injustament; el debut d'en Sergi Panadero a la màxima categoria; la semifinal de Lliga perduda a casa del Vic als penals; la copa de la CERS guanyada, ara sí, als penals; el darrer partit d'en Guiti, contra el Barça.

L'any que el Vic guanya la Copa del Rei, el Voltregà baixa de categoria per primera vegada a la seva història. Les coses són així d'injustes a vegades. El Voltregà ja feia massa anys que estava al límit i les darreres temporades s'havia acostumat a patir fins a les últimes jornades per evitar el descens; però aquest any no ha pogut ser. Com a consol ha de quedar el fabulós planter que ha demostrat tenir el Voltregà, que és la millor garantia per continuar treballant i superar el fort cop que suposa el descens.

5 comentaris:

Pel que suposa en la història de l'hoquei, el descens d'un equip que no havia baixat mai és una mala notícia. Tot un històric, que es perd.

Després de, com bé dius, patir fins al final en els darrers anys els ha arribat l'hora.

Crec que ara el club ha de seguir en la línia de formació de jugadors que tenia fins ara, i si aconsegueix fer una bona plantilla -consolidant els jugadors que ja té, de fet- l'any que ve tornarà a pujar i haurà de mirar de tornar a la zona alta de la OK Lliga, doncs se'ls troba a faltar a play-off, copes del rei, etc..

Sergi!

Ets a tot arreu!!!! :)

Si, a mi també em sap molt de greu...

Després d'anys treballant a Sant Hipòlit, jo també m'havia fet del Voltregà. És una pena! Els diners també han arribat al món del hockey...
Ara espero que puguin resistir. La 1a és una categoria molt fotuda: difícil aconseguir patrocinadors i molts desplaçament llunyans (hi ha més equips de fora Catalunya que a la OK lliga).
Aviam si l'any vinent tornem a veure el Voltregà a la màxima categoria...

ÉS el primer descens que esperava aquest any!!! El segon serà l'Espanyol...quina felicitat més bèstia!!!
Quin gran any!!!
Pere Botero

Jo no me n'alegro, gens ni mica, és més trobo a faltar els derbis a l'Olímpic. A veure si ben aviat en podem tornar a gaudir :)

Comparteix-ho