Canal de fotos

20/11/09

Presentació de Tavèrnoles Decideix

Pràcticament en família. Així vam estar ahir al vespre la quinzena de persones que vam anar a la presentació del col·lectiu "Tavèrnoles Decideix", on en Raül Sales, en David Pujol i en Marçal Orri (en substitució d'en Jeroni Vinyet que no va poder assistir-hi) ens van explicar els detalls de la consulta del proper 13 de desembre.

És clar que parlant en xifres relatives l'assistència d'un 5% de la població a un acte d'aquest tipus podria considerar-se un èxit; us imagineu que a Folgueroles hi assistissin 100 persones o a Vic 2000? Però personalment crec que seria un error veure-ho d'aquesta manera i considero que només 15 persones motivades per implicar-se amb el referèndum del 13D són molt poques per Tavèrnoles.

Reflexions a part, la xerrada informativa d'ahir va servir per conèixer de primera mà quin procediment es seguiria a l'hora de constituir la mesa electoral i com s'havia de tramitar el vot per anticipat. En ambdós casos serà de vital importància la feina que els voluntaris puguin fer i que l'organització de tot el procés sigui digna d'una consulta d'aquesta categoria. La propera reunió es va acordar fer-la el proper dimecres dia 25 a les 9 del vespre: s'admeten voluntaris.

Comparteix-ho