Canal de fotos

21/3/11

Tavèrnoles 2011

Ens trobem a poc més de dos mesos de les eleccions municipals del 22 de maig, són dies per acabar de definir la totalitat de les candidatures i per estructurar els eixos bàsics del programa electoral.

Sóc dels que crec que una bona manera, sense ser l'única, de comprometre's i implicar-se amb la vida municipal és formar part d'una candidatura a l'Ajuntament. Fa 4 anys ja vaig tenir l'honor i la responsabilitat d'encapçalar la llista de CiU a Tavèrnoles; enguany la il·lusió continua vigent i gràcies a l'aval dels companys em presento de nou com a alcaldable pel meu poble de sempre, Tavèrnoles.

Tanco aquesta darrera legislatura, on des del grup municipal de CiU hem format part del govern unitari dins de l'Ajuntament, amb la sensació d'haver sabut estar al lloc on s'ens demanava. Hem estat actius durant tots aquests quatre anys, amb la responsabilitat inherent al càrrec i amb la coherència pròpia de qui sap on està. També és cert que a vegades he tingut la sensació d'haver hagut d'assumir més del què ens pertocava, però s'ha fet sempre pensant en el col·lectiu i allò que representàvem.

Hem de ser conscients que la propera legislatura serà complicada per tots els ajuntaments, inclòs el de Tavèrnoles. Un període on la manca de recursos econòmics caldrà saber-la suplir amb idees imaginatives, però sobretot amb il·lusió i amb realisme; des de CiU Tavèrnoles estem treballant amb uns eixos programàtics que reflecteixin aquests preceptes. Treballem també confeccionant una llista que comparteixi una visió positiva de Tavèrnoles, aprofitant les capacitats de tothom que s'hi vulgui implicar i tenint clar que per fer Tavèrnoles els propers anys no cal anar contra res ni contra ningú; calen sobretot ganes de voler fer Tavèrnoles.

Comparteix-ho