Canal de fotos

3/3/11

Capvuitada d'aniversari

Els darrers dies, atrafegat amb cabòries diverses, m'ha passat per alt el quart aniversari del bloc. Com que diuen que tots els sants (i espero que tots els aniversaris) tenen capvuitada, aprofito per auto-felicitar-me; i ja em perdonareu si algú considera que queda una mica lleig....

Ara podria començar a fer una enumeració de visites rebudes, dels apunts més llegits o dels més comentats. Però confio que aquells que teniu per costum seguir el meu bloc ho feu més per allò que hi escric que no pas per si s'hi han penjat més de 330 apunts o per si hi ha hagut gairebé 20.000 visites. I si en ell hi heu trobat algunes reflexions interessants o si hi hem pogut compartir algun diàleg enriquidor ja em dono per satisfet.

Un bloc que va començar un 27 de febrer d'ara fa 4 anys amb un apunt titulat "Tavèrnoles, quo vadis?". Segurament és una pregunta que cal anar-se fent a mida que fem anys, i sobretot que cal saber explicar bé les reflexions que se'n deriven de tan metafísica qüestió.

3 comentaris:

El bloc s'està fent gran i el seu autor ja es descuida de recordar-nos els aniversaris... Ben mirat, deu ser bon senyal... Per molts anys, Carles!!!

Aquest va ser un dels primers blocs on vaig deixar un comentari, ja fa temps d'això.

Vinga, endavant amb el 2.0!

Josep, Joan,

Gràcies pels vostres comentaris, els d'avui i els anteriors.

Comparteix-ho