Canal de fotos

13/4/11

Fotografies d'alçada

És migdia calorós per ser abril, i toca continuar amb una de les feines pròpies del període electoral: les fotografies de campanya.

I com que no s'escau aprofitar fotografies antigues de fa 4 anys, ni tampoc és adient fer-les en llocs tancats, què millor que enfilar-nos dalt d'un turonet de Tavèrnoles i fer la feina ben feta.

Als que no som fotogènics de mena sempre ens costa saber on posar les mans: davant, darrera, creuades. No sabem si riure o estar més seriosos i acabem mirant la càmera amb certa desconfiança. Però al final t'adones que tenir un bon fotògraf acaba sent garantia d'èxit, per la tranquil·litat que et dóna i per saber prémer el botó en el moment oportú.

Val a dir que les fotografies de grup són més amenes i divertides; especialment a l'hora de col·locar-se un al costat de l'altre i mirar de compensar les diferències d'alçada existents (que n'hi ha). Tot plegat moments distesos, lluny de les reunions vespertines de preparació de programa, que ajuden a cohesionar més encara el grup. Unes fotografies d'alçada per estar a l'alçada del moment requerit.

Comparteix-ho