Canal de fotos

26/4/11

Ben equipats

Aquests darrers dies les reunions de treball s’han intensificat; definir un programa electoral amb cert rigor, i sobretot amb molt de realisme, vol temps. El grup de CiU que ens hem vingut reunint els darrers temps d'una manera regular ha tingut noves incorporacions, sens dubte persones que han ajudat a aportar noves visions i han contribuït amb una empenta positiva.

Com deia són dies de reunions i sobre la taula trobem documents de treball, projectes, plànols, esborranys, propostes... i un equip amb la certesa de saber on és i amb la seguretat de saber cap a on vol anar.

Es tracta d'un equip que pensa en positiu i que no va contra res ni contra ningú. Un equip que opta per defugir d'un soroll que només pretén destorbar. Un equip que per damunt de tot pensa en les persones i que pensa en Tavèrnoles.

Alguns poden pensar que només queden 25 dies per acabar la feina, altres pensem que ens queden 25 dies per acabar d'explicar ben bé la feina que hem fet i la que ens queda per fer els propers anys... això també forma part d'aquest pensament en positiu que ens acompanya.

Comparteix-ho