Canal de fotos

7/4/11

Inici formal

Just mitja hora abans de començar l'acte de presentació del candidat em truquen dient-me: "Carles, el Conseller va tard! Arribarem a dos quarts de nou". La puntualitat és una de les meves obsessions, però entenc que quadrar l'horari d'una agenda és complicat, i més quan es tracta del darrer dels actes del dia.

Vaig arribar a la Sala Polivalent i ja hi havia força gent, alguns d'ells amb problemes a l'hora de deixar els cotxes; per cert: algú encara dubta que al nucli de Tavèrnoles ens cal un lloc on poder aparcar en ocasions com aquestes? Haig de reconèixer que l'estona d'espera em va passar prou ràpid: ara parles amb uns, ara en saludes uns altres, mires com es pon el sol des de la terrassa de l'Ajuntament, 4 fotografies pels mitjans de comunicació presents... i arriba el cotxe oficial del Conseller Pelegrí.

Comencem amb el formal protocol, però de seguida constato que el Conseller és una persona molt propera i em permeto passar del "vostè" al "tu". Inicia l'acte amb la introducció per part d'en Xavier Farrés, i a continuació arriba el meu torn; només el faristol em separa de la gran quantitat d'ulls que em miren: "Un segon, dos segons, tres segons, quatre, cinc..."

Aproximadament uns deu minuts de discurs on em vaig trobar molt còmode explicant perquè em presento a l'alcaldia de Tavèrnoles, quins són els valors de la gent que m'acompanya a la llista i finalment quines són les línies estratègiques del nostre programa electoral. El Conseller Pelegrí va copsar el missatge que jo volia donar i durant la seva intervenció crec que va aconseguir reblar i reforçar alguns dels aspectes del meu discurs.

Inici formal de pre-campanya fet. Ara cal continuar treballant positivament.

Comparteix-ho