Canal de fotos

1/4/11

Estrena de web

L'entrada al mes d'abril ens ha portat l'estrena de la pàgina web del grup municipal de CiU a Tavèrnoles. Una pàgina orientada a informar sobre les diferents tasques que està portant a terme el nostre grup municipal.

Fer néixer una pàgina web és relativament senzill; aquests dies de ben segur que en trobarem moltes de noves. El que realment costa és anar-les farcint i que tinguin continuïtat més enllà de dates determinades. La web de CiU Tavèrnoles l'hem d'anar alimentant de mica en mica, sense afartar-la, amb il·lusió i amb coherència; segur que ho aconseguirem.

Quan aquest matí he publicat a la xarxa el naixement d'aquesta web, he rebut una piulada de retorn que em deia que amb això de les pàgines de partit potser es perdia personalitat. No crec que sigui el cas; acollir-se a un model de web corporativa crea imatge i cara al lector l'ajuda a destriar el gra de la palla. Però no pateixis company @joanayats, que el meu bloc continuarà actiu, tal i com he intentat que ho fos els darrers 4 anys. I aquí és on trobaràs al 100% la meva personalitat ;-)

1 comentaris:

Un debat interessant aquest de si per les seccions locals és millor tenir pàgina pròpia o acollir-se a la web corporativa de partit.
Al 28N aquest fet no va tenir rellevància, veure'm ara com va.

Molta sort Carles!

Comparteix-ho